Rondje met de Klok mee door de Betuwe

9 september 2024

Traditiegetrouw staat de maand september bij KlokGroep in het teken van onze gezonde Klokmaand. Gedurende het hele jaar organiseren we activiteiten om samen fit te blijven, maar deze maand doen we er nog een schepje bovenop.

Zo fietsten deze week 20 collega’s een prachtige route door de Betuwe. Voor de veiligheid werd het Klok-peloton opgedeeld in groepjes die, elk met hun eigen tempo, over de smalle dijken van de Linge toerden.


Een echte KlokGroep koers

Dit jaar sloten ook collega’s van Heilijgers en Adriaan van Erk zich aan bij het 'Rondje met de Klok mee', wat de rit tot een echte KlokGroep-koers maakte. Na een rustig begin met enkele lekke banden, snelde de ‘speedgroep’ kop-over-kop richting de finish in Tiel, waar een heerlijke barbecue op hen wachtte. Het was weer een mooie, sportieve en culinaire avond, waarbij we elkaar beter leerden kennen, elkaar uit de wind hielden, maar elkaar soms ook een beetje pijn deden.

Zo was het een mooie combinatie van sport, gezelligheid en samenwerking! En volgend jaar is het Klok-peloton nog mooier, want dan rijden we in nieuwe KlokGroep-tenues.

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal