KlokGroep en N.E.C. steken de handen uit de mouwen in bouwdorp Hazenkamp

20 augustus 2024

Tijdens de zomervakantie was het op de meeste bouwplaatsen van KlokGroep rustig vanwege de bouwvak, maar in het Nijmeegse Goffertpark barstte het in de laatste week van de activiteiten. Hier vond de jubileumeditie van Bouwdorp Hazenkamp plaats, het grootste bouwdorp van Nijmegen dat dit jaar voor de vijftigste keer werd georganiseerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Ook dit jaar kregen de jonge bouwers weer bijzondere hulp: vier N.E.C.-spelers en onze collega’s Elroy Lemmers en Gerrie Engelen kwamen de handen uit de mouwen steken. Terwijl N.E.C.-ers Bart van Rooij, Kodai Sano, Lars Olden Larsen en Stijn van Gassel vooral handtekeningen uitdeelden, ondersteunden onze vakmensen de kinderen en hun ouders door waardevolle tips te geven en het nodige timmerwerk te verrichten.

Vooraf werden de N.E.C.-spelers en onze collega’s op het podium voorgesteld aan de kinderen door N.E.C.-directeur Wilco van Schaik, waarna Elroy en Gerrie - ondanks de hoogoplopende temperaturen - direct aan de slag gingen.

Gerrie is inmiddels Klok-pensionado, maar het klussen zit hem nog altijd in het bloed. Daarnaast is hij een trouwe N.E.C.-supporter; een gouden combinatie dus. Zelfs nadat de N.E.C.-spelers het bouwdorp hadden verlaten, ging Gerrie onvermoeibaar door met helpen – hij kan het gewoon niet laten.

Investeren in de Toekomst

KlokGroep hecht veel waarde aan het investeren in de toekomst van de jeugd. Samen met N.E.C. ondersteunen we meerdere bouwdorpen in Nijmegen en het Jeugdvakantiewerk in Druten. Deze initiatieven bieden kinderen de kans om met hun handen te werken, samen plannen uit te voeren, en zo de eerste stappen te zetten richting een mogelijke toekomst in de bouwsector.

Met deze activiteiten willen we niet alleen de jeugd laten zien hoe leuk en uitdagend bouwen kan zijn, maar ook bijdragen aan het ontwikkelen van toekomstige vakmensen – mensen die hard nodig zijn in onze sector.

- IMG_2490

Ingang bouwdorp Hazenkamp

- IMG_2508

Samen op het podium

- IMG_2513

Aankomst spelers N.E.C.

- IMG_2505

Uitreiking speciaal NEC-shirt ter ere van 50 jaar bouwdorp

2024-08-13-Bouwdorp-7965

Gerrie en Elroy aan het werk

- IMG_2541

Interview met Elroy tussen het werk door

- IMG_2535

Optoppen is ook in het Goffertpark populair

- IMG_2515

Gerrie en Elroy hebben er schik in

- IMG_2534

Veel N.E.C-shirts in het bouwdorp

- IMG_2556

Bart van Rooij deelt nog een handtekening uit

2024-08-13-Bouwdorp-8032

Gerrie doet het nog eenmaal voor

- IMG_2549

Tussendoor een ticket scoren voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard

- IMG_2563

En Gerrie zag dat het goed was

Collage 2024

Jeugdvakantiewerk Druten

Bekijk ook de sfeerimpressie van N.E.C. TV

Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal