BPD en Novaform bundelen krachten bij De Staal in Delft

Novaform slaat de handen ineen met BPD om een nog betere invulling van de nieuwe stadsbuurt De Staal in Delft te bereiken. Edwin Kolkhuis Tanke (bestuurder Novaform en Adriaan van Erk) en Mirjam Nielsen (Sr. Ontwikkelingsmanager BPD) tekenden hiervoor onlangs een samenwerkingsovereenkomst. Samen zijn ze ervan overtuigd dat ze met hun gezamenlijke expertise en visie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de stad.

Levendige en duurzame stadsbuurt

De Staal wordt een aantrekkelijke stadsbuurt met circa 350 stadswoningen en betaalbare appartementen, nieuwe bedrijfsruimten en voorzieningen. De échte eyecatcher? Dat is de woon-werktoren aan de Oostpoortweg. Die zet de oostelijke entree van Delft opnieuw op de kaart!

Samenwerken

Door gezamenlijk op te trekken verwacht Novaform samen met BPD een nog betere invulling van de locatie te bereiken en het bouwprogramma sneller te realiseren. BPD neemt net als Novaform voor 50% deel in de ontwikkelcombinatie.

Edwin Kolkhuis Tanke: "Elders in het land hebben wij vanuit KlokGroep goede ervaringen met BPD. We zijn niet alleen complementair aan elkaar, maar delen op veel aspecten ook dezelfde visie zoals willen werken aan toekomstbestendige leefomgevingen."

Mirjam Nielsen: ''Vanuit ons regiokantoor in Delft zijn we nauw betrokken bij de stad Delft. Wij zetten graag onze kennis en lokale marktgevoel in om ook deze ontwikkeling tot een succes te maken. We hebben er alle vertrouwen in dat we vanuit onze gezamenlijke expertise met De Staal echt kunnen bijdragen aan het oplossen van de woningnood en de behoefte aan werkruimte in Delft.''




Nieuwsoverzicht
Deel dit verhaal